" Jo vaig començar a rel d’una caiguda. Vaig anar al  Centre Cap Vermell i me van dir que recollís moltes signatures i vaig dir «idò recolliré signatures»."

Na Kavita Parmar és la comissària de l’exposició “Nodrint les nostres arrels” de la Torre de Canyamel " Jo crec que he millorat bastant, especialment en la tècnica. Hi ha peces semblants a les que he fet anteriorment ..., però aquesta vegada he fet més feina amb pedra"


 "Vaig començar fent cosetes, gairebé jugant... fent el típic mòbil i poc a poc vaig anar afegint elements, fent composicions. La primera exposició va anar bé, va agradar, però era molt espontània".
"N’hi ha que diuen que és una moda, que aquesta música acabarà. De moment, però, ens agrada moltíssim per anar de festa i hi ha pocs espais on poder-la escoltar tota la nit". 
"Hem apostat per una data fora de festes. Dia 20 de juliol. És un nou risc, i ja veurem com va".

"Jo no he estat mai un cantant polític, ni polititzat. "A Margalida" no és cap cançó política. És una cançó dedicada a una persona a qui jo li vaig perdre la pista quan ella era a Canàries, i la cançó parla d'ella no del Puig Antich, però es lliga una història amb l'altra. No som gaire amant de les cançons polítiques. Jo penso que l'única política que realment és important és la cultura". Joan Isaac.

"Arranjar és una cosa molt bonica, ja que és anar posant-li roba a la cançó, però la cançó d'en Joan és l'esquelet...En Joan és un dels pocs grans cantautors que ha quedat i el nivell d'en Joan és alt, és elevat". Antoni-Olaf Sabater.


Des de 2015, sens falta al Mercat Medieval de Capdepera. "Aquest és un mercat "top", dels millors del país"

“Dins d’Espanya no tenim futur. Hem de partir” 
“Alemanya va treure els nazis del poder. Aquí els franquistes encara manen a tots els estaments”

" L’Ilai Atanisau és un invent meu, i les imatges que presenta, que en teoria són imatges de les illes gregues, són creades per jo amb Intel·ligència Artificial."


“Pel que fa a l'oci nocturn, la Policia Local analitza com millorar encara més la seva tasca, mentre que la Guàrdi Civil s'ha compromès a tenir més presència en forma de controls de drogues i alcoholèmia”


“Aquest estiu serà d'aplicació la normativa del Parc Natural a Cala Agulla, i tant els responsables del parc com l'Ajuntament la farem complir”"...crec que amb el Mercat Medieval s’ha aconseguit que la gent conegui on és Capdepera i que ho paga venir fins aquí."

 

 "Intentam seguir les festes populars i que Sa Cerviseria sigui un local que faci poble"
"De mitjana a l’any solen sortir dotze o quinze mil litres".

“...a Capdepera he de dir una cosa: m’han tractat molt bé des del primer moment que vaig arribar”
"...la figura del Jutge de Pau està a punt de desaparèixer i suposo que es convertiran amb oficines col·laboradores dels Jutjats de Primera Instància"


"Volem que la gent aprengui a gestionar-ser emocionalment des que són petits".

"...i oferir un espai en el que la persona que vol posar més consciència en la seva vida (la qual cosa se tradueix en una vida més ordenada, més feliç i més autèntica) es pugui sentir acompanyada i guiada per un equip multidisciplinari que l’ajudarà a treballar en els tres aspectes: físic, emocional i mental.". "La novel·la de n'Otten és única, i per això jo la trob molt interessant i val la pena recuperar-la, ell pot aparèixer com un personatge transfigurat, però els protagonistes són els gabellins, el grup resistents gabellins. Intenta ser una mirada des de dins i funciona, per això està considerada una de les novel·les més grans no només de la Guerra Civil, sinó que és de les novel·les històriques més importants del segle XX. Ho pagava".


Inauguració dia 15 de març a les 19,30h a la sala d'exposicións del Centre Cap Vermell


"El paisatge agrari no deixa de ser un reflex de la societat i del tipus d’economia de cada època".


"Tu t’has d’adaptar al que la gent et demana però això és un poc enganyós  perquè hi ha diferents maneres d’adaptar-se i diferents demandes".


"... de fet pel carrer ens trobem amb ells (els alumnes) i ens diuen que no ens havíem d’haver anar i això ens emociona. És la millor cosa que ens poden dir, i ho fan amb estima".