El passat 23 de març, una bona part de l’equip del GOB vàrem pujar a La Trapa per treballar conjuntament les fites de l’entitat i posar fil a l’agulla a la planificació d’aquest 2024.


Aquest document, editat per la Conselleria de Medi Ambient, pretén conscienciar dels beneficis que proporcionen els boscs de les Illes Balears.Santanyí, 2021. Terraferida.

No tinc paraules per a descriure la gran emoció que vaig sentir en escoltar tants elogis sobre la meva persona i del treball que he realitzat tots aquests anys, a l'escola de ballet Stylo.

Per a mi, ha estat i és un gran honor rebre aquest premi Cap Vermell 2023.

Les paraules de totes les persones que van intervenir en l'acte, van arribar al meu cor i em van emocionar moltíssim, un moment meravellós que quedarà en la meva memòria i que no oblidaré mai, perquè m'he sentit molt estimada i valorada.

Com sempre, a les meves alumnes, que són meravelloses i les estim molt. Gràcies, gràcies, gràcies.


Dijous dia 21 de març de les 18 a les 20h  


Cal realitzar inscripció prèvia a les biblioteques, ja queden poques places.Nota de premsa de la Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport: 


L'eficiència, rendibilitat i millora de gestió realitzada per la companyia l’any passat ha incrementat el seu benefici net un 40%, fins als 1.009 milions d'euros

Mercadona factura 35.527 milions el 2023 i realitza una inversió rècord de 10.000 milions en set anys  

Els grups BSM de Mataró i MAWA de Cornellà de Llobregat guanyadors de la segona edició del concurs AMIC-Directes. Finalistes i guanyadors de la 2a edició d’AMIC-Directes al lliurament de premis celebrat a La Pedrera


1173 socis avalen la candidatura de Llabrés a l'OCB amb una participació massiva i històrica


Volem fer una crida al civisme i al bon comportament de tots.

Mestre, escriptor, sindicalista, activista i enamorat de la cultura popular.

Editor de la revista card.cat, president de l'OCB de Sant Llorenç i membre de la plataforma Volem el tren de Llevant.

Avui fa un any que es va aprovar la multiplicació per 10 del seu àmbit, però els efectes no s’aprecien.


Al centre de recepció de visitants de s'Alqueria, el rètol segueix mostrant l'àmbit del parc abans de l'ampliació

Una bella portada que amb el títol "Grullas, dama y carpa" és una obra que forma part de la col·lecció Malabaris. La dama és la protagonista, ella vola, camina, i gaudeix... se sent còmoda per damunt de les mirades, les crítiques i les enveges, que es troben a dins de la carpa. Ella està a un altre nivell, ella vola lliure amb les grulles.

.

Uro! presenta les portades de tots els discos escoltats l'any passat al seus programes, compilades al bloc d'en Xesco Casacuberta "3 penics".

-.

 "Caminant" i "Magatzem sonor Cap Vermell"
.