Escultures de Miguel Sarasate al passeig marítim de Cala Lliteres. Fins dia 22 de setembre.
25










Estrena "Vocis" aquest vint-i-u de setembre al Teatre d'Artà.
















 "... m'alegra molt que a la fi els mallorquins hem començat a reaccionar. El fet que hagi despert tant interès confirma la preocupació de la societat per la massificació i la saturació de l'illa". 














"Volem que siguin potents a nivell emocional i visual, i que despertin alguna cosa a la persona que ho estigui mirant. Intentem fer un cinema des d’un punt de partida molt social". Marine Auclair

"Sempre que acabin abocant emocions, sensacions... que veure una pel·lícula nostra sigui com una experiència. És guapo que la gent s’emocioni, és la intenció que tenim". Toni Melis



"Com a preparadors físics som uns gestors de l'esforç i dels esportistes".

"En el dia a dia, durant la setmana, el preparador és el que du la major part de la sessió. En els partits és la mà de l'entrenador la que comanda".

"No me veig president de l'Escolar. Sempre estaré ajudant en tot el que faci falta, però de president, no".







“M’agradaria convidar a tothom a participar i gaudir dels actes de les festes i a viure-les activament. Esper que tothom ho faci amb coneixement i ningú faci desastres ni excessos”.












"El paisatge agrari no deixa de ser un reflex de la societat i del tipus d’economia de cada època".


"Tu t’has d’adaptar al que la gent et demana però això és un poc enganyós  perquè hi ha diferents maneres d’adaptar-se i diferents demandes".


 




"... la llata ja no es veu com una feina sinó com una afició, com un "hobby". La gent gaudeix de fer-ne llata per ella mateixa".





“Aquest és un llibre del passat però també del present i del futur perquè podem aprendre moltes coses de com ser més sostenibles i ajudar a mitigar el canvi climàtic”
Aquest dilluns, dia 19 d’agost, Catalina Piris i Bàrbara Sansó presenten “I els padrins, com vivien?” a la biblioteca de Capdepera a les 19:00 h.


Cala Agulla a ulls de la il·lustradora del llibre, Bàrbara Sansó.

 "La novel·la de n'Otten és única, i per això jo la trob molt interessant i val la pena recuperar-la, ell pot aparèixer com un personatge transfigurat, però els protagonistes són els gabellins, el grup resistents gabellins. Intenta ser una mirada des de dins i funciona, per això està considerada una de les novel·les més grans no només de la Guerra Civil, sinó que és de les novel·les històriques més importants del segle XX. Ho pagava".


“...a Capdepera he de dir una cosa: m’han tractat molt bé des del primer moment que vaig arribar”
"...la figura del Jutge de Pau està a punt de desaparèixer i suposo que es convertiran amb oficines col·laboradores dels Jutjats de Primera Instància"

“Dins d’Espanya no tenim futur. Hem de partir” 
“Alemanya va treure els nazis del poder. Aquí els franquistes encara manen a tots els estaments”

"Jo no he estat mai un cantant polític, ni polititzat. "A Margalida" no és cap cançó política. És una cançó dedicada a una persona a qui jo li vaig perdre la pista quan ella era a Canàries, i la cançó parla d'ella no del Puig Antich, però es lliga una història amb l'altra. No som gaire amant de les cançons polítiques. Jo penso que l'única política que realment és important és la cultura". Joan Isaac.

"Arranjar és una cosa molt bonica, ja que és anar posant-li roba a la cançó, però la cançó d'en Joan és l'esquelet...En Joan és un dels pocs grans cantautors que ha quedat i el nivell d'en Joan és alt, és elevat". Antoni-Olaf Sabater.


Na Kavita Parmar és la comissària de l’exposició “Nodrint les nostres arrels” de la Torre de Canyamel


Subcategories