Un menú a la mallorquina amb tècniques italianes per a Sánchez i Conte

I Cap Vermell ho publicà en el seu nº 0. Enhorabona Maria i Joan!!!

L'equip, del que forma part el col·laborador de Cap Vermell, Miquel Piris, ha rebut diversos guardons, enguany que fa vint anys que estan en antena

Envia'ns un vídeo amb les respostes a tres preguntes i participaràs en el sorteig de la panera de Nadal que ens dóna Distribucions Llevant. 
També ho podeu fer per escrit!!!!

L’obra (Els que recorden) són dues peces que es poden veure de forma independent, però que dialoguen, que tenen coses en comú i que al final se complementen una amb l’altra.


Els grups excursionistes Camina, caminaràs i Cranques Reumàtiques realitzaren aquesta tradicional excursió de la Serra de Tramuntana.
 L'Ajuntament de Capdepera ens ha remet un comunicat d'agraïment a Chucca:

  " Volem agrair a CHUCCA CALA RAJADA en nom de l'Ajuntament i de tots els beneficiaris de les ajudes de Serveis Socials del nostre municipi, la donació de productes alimentaris per el banc d'aliments de Capdepera.
En nom de tots, moltes gràcies."
El rodatge de "la mujer de paja", el Sea Club o de quan es guanyava més de propines que del sou (1964)

                                                                                                         

Els excursionistes de Son Servera i Capdepera pogueren gaudir de la natura en una excursió solejada i de fàcil accés


Una estudiant gabellina ens envia aquest vídeo preocupada per la seva salut. "Aquesta és la situació del metro que he d'agafar cada matí"

Ruta costanera pel municipi i explicació tècnica de la marxa nòrdica

Andreu Genestra demostra a Gastronomika com fer cuina amb arrels, escorces i brots oferint la idea que es pot menjar el entorn.


Un homenatge gastronòmic a Cala Rajada que es perllongarà fins dia 31 d'octubre

  • "L’Escolar són uns colors i una filosofia de vida".
  • "Aquests trenta-tres anys que hi ha pel mig m’han servit, a més de ser padrí, per descobrir i conèixer la bellesa i giragonses d’un idioma que jo, malauradament, desconeixia"
  • "La trajectòria del primer equip de l’Escolar durant els darrers quasi setanta-cinc anys és impecable, alhora que inqüestionable. El primer equip sempre ha complit amb la seva comesa"
  • La meva equivocació més gran, fora cap mena de dubtes, fou entrar dins el món de la política...Sempre vaig tenir una estranya sensació interior que, malgrat el pacte signat amb els nostres socis de govern, no seria mai el batle de Capdepera"

Subcategories