Apostam per tenir obert tot l'any. Volem transmetre senzillesa, mediterraneïtat i estil.


Tenim previst fer un calendari - d'advent amb descomptes i promocions diàries: Cada dia a l'Instagram de la tenda es pujarà una publicació desvetllant el regal o promoció que correspongui.
-




Na Maria Infante s'ha vist, de cop i volta, com a jove emprenedora. Decidida i amb ganes d'aportar a Cala Rajada una nova empenta ha agafat les regnes de Sa Botigueta. Té una proposta interessant que passa per tenir obert tot l'any. Vol que tothom ho sàpiga i per això es posà en contacte amb Cap Vermell. Nosaltres, si podem donar una mà, ja ho sabeu...Ella mateixa ens ho conta fil per randa.


- Com sorgeix la idea de Sa Botigueta?
- Sa Botigueta és un projecte que sempre havia tengut present, però que encara no veia la possibilitat de fer-lo realitat. De sobte aquest estiu em vaig veure amb la possibilitat d'agafar aquesta petita botiga que sempre m'havia cridat l'atenció i no m'ho vaig pensar dues vegades.

- Què hi havia abans?
- Abans ja hi havia una botiga de roba i complements amb un estil molt semblant al d'ara. De fet, el nom que té actualment és el que l'antic propietari li va posar. Jo vaig decidir continuar amb aquest nom perquè pens que defineix molt bé aquesta botiga.



- A Cala Rajada hi ha moltes botigues de roba i complements, com et definiries i com et diferencies de les altres?
- Podria situar els productes que oferim dins un estil informal o casual. Els clients poden trobar diverses marques nacionals (com poden ser La Comet, De La Mur, Poems o South Original) que tenen productes de qualitat i amb dissenys que poden agradar a persones amb estils i edats diverses. Intent tenir productes diferents de les tendes properes perquè pens que durant el transcurs dels anys les tendes de Cala Rajada ofereixen el mateix producte i la majoria es pareixen bastant.

- Explica'ns els teus productes...com si els haguessis de vendre...
- Amb la roba que oferim volem transmetre senzillesa, mediterraneïtat, estil, entre d'altres. Per una altra banda, tenim joies d'acer inoxidable (collars, anells, arracades...). Hem apostat per oferir joies d'aquest material perquè es poden usar una vegada i una altra sense que perdin el color, ja que l'acer inoxidable té una gran durabilitat i és molt resistent a la corrosió. Pel que fa als altres accessoris com les bosses, carteres, necessers, etc., la gran majoria estan fets amb pell o teles nacionals de qualitat. Podràs trobar diferents estampats que segur que t'encantaran i et serà difícil elegir-ne un.


- A més d'una atenció exquisida, què pot trobar el client a Sa Botigueta?
- El client podrà trobar productes exclusius de la zona, complements que poden regalar en qualsevol ocasió, etc. També tendrà l'oportunitat de gaudir d'un descompte (disponible per als residents) i de poder venir durant tot l'any perquè hem apostat per tenir obert durant els mesos d'hivern.

- Quines idees tens?
- Tenc diferents idees en ment que m'agradaria poder fer realitat en algun moment. Encara no m'he aturat a pensar com les podria plantejar, però m'agradaria fer tallers o activitats relacionades amb la moda o els complements. També he pensat a crear la meva pròpia marca de complements o roba, però això encara és només una idea.

- És difícil ser jove emprenedora?
- Els inicis sempre solen ser complicats. Com ja he mencionat, ha estat una oportunitat que no esperava que arribés tan aviat. Sa veritat és que he tengut molta sort de poder-la agafar i fer que tot el projecte vagi avançant. Tot depèn de les eines que una persona tengui, però sí que és veritat que econòmicament els joves diria que necessitam una mica d'ajuda per poder enlairar segons quins projectes o idees.



- Quin tipus d'ajuda necessitaries, si és que en necessites?
- Actualment, la publicitat mitjançant les xarxes socials crec que és un factor clau per qualsevol negoci o empresa. Personalment, fa poc temps que he començat amb la pàgina d'Instagram (@sabotiguetachic) de la botiga i la veritat és que m'agradaria poder arribar més persones per donar a conèixer la tenda i els productes. Així que el suport de les persones mitjançant les xarxes seria de gran ajuda per poder donar a conèixer la botiga. També he de destacar que fa poc temps que s'ha creat l'Associació de Comerciants, la qual em fa sentir acompanyada en aquesta aventura.

- Estàs en un lloc immillorable..., s'hi atura molt la gent?
- Durant l'estiu hi solen passar moltes persones, ja que la botiga està a prop del passeig marítim i del port, un lloc on els turistes solen anar si visiten Cala Rajada. Durant l'hivern tenc la sort de tenir altres negocis al voltant perquè entre tots cream un poc d'ambient.



- Optaràs per un client turista o local?
- Estic intentant oferir productes que encaixin tant per als clients locals, oferint productes variats i exclusius de la zona, com per als turistes que cerquen alguna peça que els recordi a l'estil mediterrani o accessoris nacionals.


- Alguna cosa més?
- M'agradaria animar a qualsevol persona que tingui al cap qualsevol projecte o negoci i que encara no s'ha animat o no hagi pogut fer-lo realitat perquè sempre arriba el moment. També m'agradaria comentar què tenc previst fer un calendari d'advent a partir del mes de desembre amb descomptes i promocions. Cada dia a l'Instagram de la tenda es pujarà una publicació desvetllant el regal o promoció que correspongui. Cada promoció només estarà disponible durant el dia de la seva publicació. Finalment, volia donar les gràcies a les persones del poble que em donen suport i ajuden als petits comerços de la zona.

Idò ja ho sabeu. Seguiu Sa Botigueta a Instagram o pasau-hi fent una volta.

Moltes gràcies i molt d'èxit!!