"N’hi ha que diuen que és una moda, que aquesta música acabarà. De moment, però, ens agrada moltíssim per anar de festa i hi ha pocs espais on poder-la escoltar tota la nit". 
"Hem apostat per una data fora de festes. Dia 20 de juliol. És un nou risc, i ja veurem com va".

És hora de desemmascarar els influencers-travellers que es mouen per Mallorca i el món en general.
Existeix alguna cosa pitjor que un influencer peninsular mostrant Mallorca?
La resposta la tens en aquesta nova entrega d'Influencers que visiten Mallorca

Les guanyadores han estat dibuixat per dos joves de Capdepera


Propostes interessants per dur a terme al nostre municipi:  Registre per conèixer les necessitats reals d'habitatge.

" Jo vaig començar a rel d’una caiguda. Vaig anar al  Centre Cap Vermell i me van dir que recollís moltes signatures i vaig dir «idò recolliré signatures»."

Na Kavita Parmar és la comissària de l’exposició “Nodrint les nostres arrels” de la Torre de Canyamel  " En Instagram hem trobat una entrada de Santi Taura que fa referència a Capdepera, concretament a Cas Bombu" .  " Jo crec que he millorat bastant, especialment en la tècnica. Hi ha peces semblants a les que he fet anteriorment ..., però aquesta vegada he fet més feina amb pedra"


 "Vaig començar fent cosetes, gairebé jugant... fent el típic mòbil i poc a poc vaig anar afegint elements, fent composicions. La primera exposició va anar bé, va agradar, però era molt espontània".

Paelles i més paelles!En la categoria del Premi a la millor operació de drons del sector privat.
El guardó li fou lliurat en la III Feria de Altas Tecnologías de Seguridad e Inteligencia, Drones y Antidrones. En el marc del DRONExpo 2024 que tengué lloc els dies 8-9 de maig a Madrid.

"Jo no he estat mai un cantant polític, ni polititzat. "A Margalida" no és cap cançó política. És una cançó dedicada a una persona a qui jo li vaig perdre la pista quan ella era a Canàries, i la cançó parla d'ella no del Puig Antich, però es lliga una història amb l'altra. No som gaire amant de les cançons polítiques. Jo penso que l'única política que realment és important és la cultura". Joan Isaac.

"Arranjar és una cosa molt bonica, ja que és anar posant-li roba a la cançó, però la cançó d'en Joan és l'esquelet...En Joan és un dels pocs grans cantautors que ha quedat i el nivell d'en Joan és alt, és elevat". Antoni-Olaf Sabater.


Des de 2015, sens falta al Mercat Medieval de Capdepera. "Aquest és un mercat "top", dels millors del país"

Non est ad astra mollis e terris via.

Subcategories