En el marc de la XX Mostra de les Arts escèniques de Capdepera, diumenge  25 de juny, els grups de teatre d’Educació Primària del Centre Jove va representar les seves obres teatrals en una mateixa funció.

Els tres grups, sota la direcció d’Arnau Serra, van representar “L’Illa desconeguda”, “De vacances” i “La classe”. Cada obra correspon a un nivells... des dels més petitons que s’inicien amb totes les seves imprecisions, fins als més grandets amb uns textos més extensos i major seguretat en les seves actuacions.



L'obra "L'illa desconeguda" és una peça de creació col·lectiva, dirigida per Arnau Serra i interpretada pels nins i nines del primer grup del taller de teatre: Toni García, Rut Rodríguez, Clara Juan, Lenny Olivares, Almendra Diaz,  Emma Morey, Inés Garau, Sergi Sastre, Lea C. Jansen i Indana Sànchez. Es tracta d’una senzilla història en la que una família arriba a una illa desconeguda després d’un naufragi i la seva trobada amb els nadius.





Els alumnes del segon grup interpretaren la peça “De vacances”, escrita i dirigida per Arnau Serra i interpretada per na Carla Sastre, Oriol Reyes, Aloma Rigo, Claudia García, Aitana Camacho, Carla Blanes, Luisa Molinero i Clara Jiménez. La divertida posada en escena ens mostrà les vicissituds de na Matilde, quan decideix gaudir de les seves vacances i no fer res a casa. La família però, s’ho posarà difícil. Una trobada casual amb una amiga de professió psicòloga li farà canviar d’estratègia.





El grup 3, el taller dels més grans, representà  “La classe”, de creació col·lectiva i dirigida per Arnau Serra. El nombrós grup d’actrius ( només amb un actor) està format per Inès Flaquer, Carme Garau, Sheila Del Toro, Clàudia Moll, Laura Lores, Eva Atocha, Clàudia Ferrer, Carme Morey, Neus Vázquez, Josep Álvarez,  Andrea Vega, Daniela Forján, Mia Daylenn, Júlia Contreras, Sofija Ristic i Sam L. Amborn. El primer dia de classe resulta molt mogut amb una mestra nova estricta i severa que acaba castigant tot el grup. Però al final la mestra resulta no ser mestra, mentre anem coneixent l’alumnat.







Els públic, majoritàriament familiars i amics, omplí el Teatre de Capdepera de gom a gom i van gaudir de les tres propostes teatrals.

Enhorabona a tots i totes!