L’alumnat d’ensenyaments professionals de l’Escola Municipal de Música de Capdepera oferí dos recitals a la Torre de Canyamel. El dimarts 20 i el dimecres 21 de juny a les 19:30, l’emblemàtica torre acollí als joves artistes que demostraren un gran nivell interpretatiu.

El primer dia el públic pogué gaudir de l’actuació individual a la guitarra de na Carme Triay i en Santiago Vega i de na Rosa Nadal al piano. També dels grups de cambra amb Valentina Queirolo (violí) i Rosa Nadal (piano) d’una banda, i Laia Mora (violí) i Carme Triay (guitarra) de l’altra. El repertori estava conformat amb obres de compositors com Cimarosa, Brahms, Häendel, Guinovart, Machado, Paganini i Marcello.

El segon dia de Jeroni Alzina al saxòfon, de na Laia Mora, Valentina Queirolo i Elionor Martí al violí, tots ells acompanyats pel pianista Toni Sánchez. De na Sara Oliveros a la guitarra i n’Àngela Nicolau al piano. També es pogueren escoltar els grups de cambra conformats per Jeroni Alzina i Àngela Nicolau, i per Elionor Martí Santiago Vega (guitarra). Es pogueren escoltar obres de Wiedoeff, Milhaud, Iturralde, Hindemith, Sarasate, Mozart, Bach, Vivaldi, Tàrrega, Marcello, Machado i Scheidler.

El programa d’ensenyaments professionals es cursa a l’Escola de Música de Capdepera d’acord al conveni d’estudis amb el Conservatori Municipal de Manacor. Al llarg de curs, l'alumnat ha comptat amb el mestratge de: Antònia Massanet, Genci Gjata, Marc Forteza, Maribell Lliteras, Marina Moyà i Xisca Asensio.

Des de l'Escola de Música de Capdepera es vol fer un agraïment a la propietat de la Torre de Canyamel per obrir les seves portes, i a n'Encarna del Campo per l'atenció i totes la facilitats.