Èxit artístic i de públic a la Gala de Nadal Solidària


Amb l'objectiu de recollir fons per a una cadira de rodes per na Maribel

 

Un bon grapat d’artistes de Capdepera varen participar dissabte, dia 15 de desembre, a la gala de Nadal solidària per recaptar doblers per una al·lota de Capdepera , Na Maribel Picó,  que necessita una cadira de rodes.

Molts varen ser els que decidiren aportar el seu gra d’arena per fer una nit especial plena de llum, música, ball, teatre i molt més, a la qual els amics, familiars, coneguts i veïnats del municipi acudiren per ajudar a aconseguir l’objectiu de la funció. Entre tots aconseguiren omplir l'Auditori del Centre Cap Vermell.

A més un bon grapat d'artistes s'encarregaren que el públic gaudís d'un variat i alegre repertori en que és barrejaren música, dansa, teatre, monòlegs i ... solidaritat. Com va dir en Suso abans de començar la seva actuació " actes com aquests mostraven que els gabellins saben ser solidaris i ho demostren", la qual cosa ompl d'orgull.


Cantants com na Marisa Rojas, n’Esperança Sureda o en Suso Rexach, els actors del taller de teatre d’adults, els alumnes de Hip Hop del Gimnàs Capricho Club, Aires gabellins, el ballet Stylo, … i molts més artistes ompliren l’escenari de l’auditori en una gala dirigida per na Claudia Suiter i presentada per na Maria Llaneras.



Us deixam algunes fotografies de les actuacions. Evidentment, a les imtages, no són tots i totes... però l'agraïment és per a tots els qui col·laboraren a l'èxit de la vetllada.