Escolar 1 - Vilafranca 1
Debut de Miquel Severa Pons i Hugo Sayago Paredes dos jugadors de 16 anys.

Minut 4, el Vilafranca marca el 0-1 fruit de la falta de concentració o distracció general de l'Escolar. A partir d'aquí, el Vilafranca es tanca, moltes pèrdues de temps i interrupcions que deixen el partit sense ritme. La porteria visitant una paret.
Minut 94, gol de Joan Sard en el darrer sospir del partit i cap a les casetes. Final d'una temporada que, com moltes altres, començà molt bé i abans de Nadal perdé el rumb per acabar demanant que s'acabés. Recordem les declaracions a principi de temporada que deien que teníem equip i podíem estar entre els cinc primers. Hem acabat quarts per la coa a cinc punts del darrer. La Union A, guanyador del grup ens ha doblat en punts, l'Horta, segon, gairebé.

La nota positiva d'aquesta darrera jornada fou el debut de Miquel Severa Pons i Hugo Sayago Paredes dos jugadors de 16 anys, juvenils de primer any, que ho feren molt bé, compliren a la perfecció sense desentonar. Hi ha pedrera. Enhorabona!

Magre resum de la temporada. Com es veu a la classificació final:  7 partits guanyats, 10 empatats i 13 perduts. 33 gols a favor i 54 en contra. L'equip que ha marcat menys gols de la categoria.

Cal reflexionar i començar a preparar la temporada que ve. Sembla que ja s'ha començat a parlar amb jugadors de la temporada vinent. Diuen que l'entrenador serà Juan Gabriel García Sureda, "Nene" i de segon Pablo Fuentes, exjugador de l'Artà. Xisco Olivares sona com a preparador físic.

L'any que ve nova reestructuració federativa de categories. Sort i encert!!

Degut a l'acomiadament per part de Biel Torres d'aquest, el seu espai de crònica setmanal, no vos podem oferir més que el resultat, una breu crònica i alguna imatge.