TIB (Transport de les Illes Balears) ha informat que ha incorporat al servei 5 noves línies per a millorar la mobilitat de la  zona de costa del Llevant i Nord de Mallorca. La xarxa de bus interurbà TIB incorporà l’entrada en servei de cinc línies, amb les quals es millora la connexió de la zona costanera dels municipis de Son Servera, Sant Llorenç, Manacor, Felanitx, Santanyí, Alcúdia i Pollença, i complementarà la millora de servei que ja es va implementar a finals de març amb l’avançament de l’inici del reforç per a la temporada d’estiu. 

A la zona de Llevant dia 26 d’abril se posà en marxa la línia 521 entre Cala Mondragó i Cala D’Or, circulant per sa Barca Trencada i Porto Petro; dia 2 de maig s’iniciaren les línies 425 entre Cala Bona, Cala Millor, sa Coma, s’Illot i Porto Cristo; i també dia 2 s’obrí la línia 428  de Porto Cristo a Cala incloent Cala Tropicana. 

A la zona de Tramuntana s’iniciaren les línies 323 entre Alcúdia i Alcanada (amb aturada a l’estació marítima) i la 334 d’Alcúdia a la platja de Formentor. 

Pel que fa al nostre municipi no hi ha canvis de moment. S’ha comentat que en breu pot posar-se en marxa l’autobús directe de Cala Rajada a Palma, sense haver de fer transbord a Manacor. Encara no s’ha concretat la data però confien que serà durant aquest estiu i que se perllongarà durant tot l’any.

De la línia de l’Aerobus de Cala Rajada a Palma no se sap res de moment, pel que nosaltres copsem no sembla que es pugui posar en marxa enguany.