Les festes de Sant Roc desenvolupen el seu programa a la plaça dels Pins




Malgrat no assistir als actes de les festes de dies 11 i 12 d'agost (si qualque lector ens en pot fer arribar alguna per a il·lustrar aquesta notícia estarem molt agraïts), ens han comentat com es van desenvolupar les activitats. Les fotografies d'aquests dos actes ens han estat remeses per una amable lectora (gràcies!)

Pel que fa al Xop Parc, hem sabut que va ser tot un èxit  i els nins i nines participants s'ho passaren molt bé i gaudiren dels jocs d'aigua. Igualment, la festa de l'escuma va agradar molt al públic, bàsicament jove, que hi participà.









Diumenge dia 12 va hi va haver la mostra de zumba i el festival de hip-hop a càrrec del centre de fitness Jet-7, després del qual, amb la plaça dels Pins ben plena, es va representar l'espectacle "Una volta per Eurovisió" a càrrec d'Aires Gabellins. Aquesta representació va ser un "remake" de la ja efectuada al Teatre de Capdepera setmanes enrere. La gent va riure i gaudir de les cançons d'Eurovisió interpretades pels membres de l'agrupació folklòrica, sota la direcció de Climent Crespo.

Dia 13 d'agost, va tenir lloc l'actuació del grup infantil Funky Gimnàs Capricho Club, que interpretà tot un seguit de coreografies amb molt de ritme, davant el nombrós públic congregat a la plaça dels Pins.





Acabades les actuacions dels al·lots, arribà el torn dell grup Lluna Plena, duo que interpretà un bon grapat de cançons amb la intenció de fer ballar el públic que quedà a la plaça. Poc públic, com podeu veure a les fotografies, i només unes poques parelles s'animaren a ballar per bé que el grup va interpretar una molt bona selecció de cançons, molt adequades per al ball de sala.