El titular ja és prou explícit. El concert organitzat pels joves estudiants de l'Institut va ser un èxit d'organització, artístic i de públic. El poliesportiu "Es Figueral" va acollir el nombrós públic assistent, que va omplir les grades de pavelló de gom a gom, en aquesta gran festa intergeneracional. Els cantants sèniors, acompanyats dels grups musicals Ovejanegra, Perversions , State of Emergency i Els qui ningú vol, van aconseguir entusiasmar el public, adults i joves, i tot plegat resultà una vetllada ben divertida, recordant alguns grans èxits del rock.



De la seva banda, els joves organitzadors varen tenir cura el bar (sense begudes alcohòliques), feren la presentació i el sorteig de nombrosos premis donats per distints col·laboradors,  i posaren a la venda les camisetes commemoratives. La festa acabà amb dels DJ Tom i Jerry.
Al final de l'acte, el director de l'IES, Llorenç Llop, va donar les gràcies a tots els qui havien col·laborat per a fer possible aquest projecte.
Us deixam el testimoni d'algunes fotografies dels artistes. En breu publicarem un àlbum fotogràfic perquè pugueu descarregar les fotografies que us interessin, gentilesa de Xisco Campins.














Les cadenes de TV ho mostraren així

http://ib3noticies.com/tvalacarta?id=336cb000-addd-4a2f-99ff-d7c341787707




Sénior Rock a l'IES Capdepera por RTVMallorca