El tercer diumenge de maig es consolida any rere any com un gran dia d'emoció, passió i festa. El Gran Premi Nacional és més que una cursa. La 91a edició de la gran clàssica del trot balear, ha coronat la flamant LLUNA DE LLEVANT com a guanyadora d'un vibrant Gran Premi Nacional amb un Son Pardo ple fins a la bandera, un Son Pardo lliurat a l'espectacle del trot, on un any més ha mostrat la seva fortalesa i arrelament a les Illes Balears. Antoni Frontera torna a engrandir el seu palmarès a la gran clàssica. El seu triomf el corona com a heptacampió del Gran Premi Nacional.

Lluna de Llevant és propietat de la nova Cuadra Mallorquina. Uns propietaris que s'estrenen al trot amb Lluna de Llevant i La Nit de Llevant, però, són coneixedors de l'èxit a les carreres de cavalls de galop, els quals han aconseguit grans victòries als hipòdroms espanyols i francesos. Els criadors, com bé sabem, són DISTRIBUCIONS LLEVANT CAPDEPERA, S.L.

Podeu veure la cursa sencera a partir del minut: 1:56:30Una cursa molt emocionant on Toni Frontera mostra els seus dots de gran manador.