A Capdepera poble s'han obert dos aparcaments públics. Un en el carrer Roses, just al costat de la Policia Local, amb una capacitat aproximada de 50 vehicles. Segons la informació que va oferir l'Ajuntament a les seves xarxes socials romandrà obert tot l'any les 24 hores. Es tracta d'una zona on els veïns es venien queixant de la manca de llocs per a estacionar, i sembla que amb aquest nou espai es resoldrà en part el problema.


 



L'altre està situat a l'inici del carrer Nord un cop s'abandona la rodona de la barca, abans de girar cap a la moixera. Té una capacitat aproximada de 50 o 60 vehicles i, pel que pareix, només estarà habilitat durant el Mercat Medieval. En tot cas sempre serà d'ajuda per mitigar la manca d'aparcament al llarg d'aquest cap de setmana, quan Capdepera rep un allau de visitants.





Hem sentit veus que comenten que també s'estan fent gestions a Cala Rajada per a obrir un aparcament, i altres veus que també s'estan fent gestions a Cala Rajada per a obrir un aparcament dissuasiu. En tenir més notícies les vos oferirem.