Els alumnes de l'Escola de Música de Capdepera omplen de música moderna els jardins de sa Torre Cega



El concert fóu organitzat per l'Associació d' Amics de l'Escola de Música de Capdepera



   El segon concert organitzat pels Amics de l'Escola de Música a ca'n March oferí una ampla selecció de cançons, totes elles temes d'artistes actuals, del que han anomenat música moderna.
   Amb una molt bona assitència de públic i una divertida presentació a càrrec dels alumnes  de l'escola d'estiu de teatre sota la direcció de Jeroni Morey, la vetllada resultà molt agradosa. Poguérem comprovar el alt nivell dels nostres alumnes, capaços d'interpretar música clàssica o temes d'actualitat amb solvència.



Anem a parts. Els primers en acutar varen ser els Combos infantils (Paula, Sïlvia, Jilià, Tino, Rafa i Jannic) quatre peces entre d'ellles Magic o Fusing and fushing.



Seguiidament participaren dos grups de percussió. El primer grup interpretarà Summercat i Every break you take (Martí, Sílvia, Toni Martorell, Llorenç Ladaria i Miquel Àngel Barceló), seguidament l'altre grup interpretà Show art i Bluse (Xisco, Sebastià, Julià, José Maria, Pere, Toni Giscafré, Llorenç Aranda i Miguel Infante), actuacions molt aplaudides.



El quart, i darrer, grup va ser els Combos Outside (Caterina, Laura, Tino, Martí, Rafa, Paco i Miquel Àngel Serra) que interpretaren nou cançons de diversos autors actuals des de The Beatles a Lady Gaga, passant per Bon Jovi, Adele, Toto o Fito&Fitipaldis.



El punt i final va va consistir en l'interpretació conjunta de la cançó Bravo por la música, amb la veu del públic que prèviament havia rebut una còpia de la lletra.



El proper concert programat serà dia 7 de setembre.