Els infants, la nostra prioritatEls detalls sí que importen


   Mercat Medieval 2020El que voldríem -i possiblement necessitem per recuperar l’equilibri emocional-  és que passada la quarantena tot fos com abans: recuperar la feina, l’empresa, els costums, les rutines, i que aquesta la veiéssim com un parèntesi en les nostres vides. I a la vegada sabem que per a evitar en el futur mals majors que el de la pandèmia del corona virus hem de modificar moltes de les nostres conductes i s'han de transformar en profunditat les estructures socials. Com conjuminar aquestes dues necessitats és el gran repte que hem d'afrontar des de ja.


 "Tots tenim al cap la recurrent expressió informació és poder. En els moments que vivim, potser caldria recuperar alguns elements del concepte informació necessaris per posar en valor les múltiples notícies que rebem."Editorial conjunta de l’Associació de Mitjans d'Informació i Comuniciació -AMIC Illes Balears

 

" De moment l’única opció que tenim, la població, és creure i fer bonda a casa. Sortir el mínim, l’imprescindible i si ho fem que sigui complint les mesures de prevenció.""..l'Estat ha quedat reduït a un simple gestor administratiu al qual fins i tot aquesta funció li ve grossa".
"Per molts de recursos materials i humans que s’hi posin a l’abast, si els ciutadans no col·laboren i una bona part de la població segueix amb mateixos hàbits incívics, poc avançarem per tenir un poble més net".

"L’obra projectada creim que és prou important per a Cala Rajada com per ser escoltades totes les veus i opinions"


Primerament s'ha d'informar com va anar la campanya anterior. És a dir, presentar l'avaluació de tot el que s'ha fet fins ara. En segon lloc fer una anàlisi de com està la situació actual i determinar els aspectes on es vol incidir. Un, seria suficient. I alhora, explicar els factors d'aquesta temporada que s'avaluaran i com s'avaluaran. Però ens temem que, com les quatre temporades anteriors, una vegada presentada i havent sortit als mitjans, valdrà més no parlar-ne pus, fins a la propera campanya. És la dinàmica municipal.


PASSEIG MARÍTIM: ÉS EL QUE VOLEM?
"La idea que l'Ajuntament transmet de Cala Rajada com a destí turístic, amb les seves actuacions sobre l’espai públic, és de renúncia a un turisme de qualitat des d'una oferta  amb personalitat i caràcter propi, i optant en canvi per l'homogeneïtzació, el baix preu i la massificació".

Menyspreu electoral

A tu, benvolgut lector o lectora t’han menyspreat electoralment. Sí, a tu. El PSOE de Capdepera, Unidas Podemos i El pi-Es grup.

      

Fa un parell d’anys, l’ajuntament de Capdepera va presentar al Consell de Mallorca un projecte per a la creació de carrils bici per tot el municipi. El projecte està acceptat i aprovat, però encara no hi ha ni un metre lineal de carril bici per enlloc.      " Escrivim aquest 'Portalet' el dia després de les eleccions generals, un cop superada una campanya detestable, en què els actors s'han sobreposat a les idees i els arguments."
Continua el pinocidi a Cala Rajada


 
ARA VA DE BO!

QUE DE BO VA!El menys que es pot dir del nacionalisme és que n’hi a tants com nacionalistes i, per tant, qualsevol aproximació serà parcial, incompleta i denunciada pels nacionalistes.

 I ara què?