Mercat Medieval 2020











 

En aquests moments estam en procés de desescalada, de camí cap a una nova normalitat. El tram que queda per recórrer està ple d'incerteses, cosa que tothom reconeix, però els neguits també s'han d'administrar. Després de dos mesos que ens han trasbalsat, i un cop superat el cim de la pandèmia, ens adonam de la magnitud de l'esdeveniment viscut.

Aquest camí que queda el podem recórrer de moltes maneres: amagant els problemes, venent fum o, conscients del que està passant, recuperant els ànims. Ara més que mai necessitam estar ben informats i caminar segurs sanitàriament i encoratjats econòmicament; un camí que hauríem de fer sabent que les institucions funcionen, que les ajudes arriben, que comptam amb una mínima protecció. Qui sigui capaç d'oferir certeses comptarà amb el suport de la gent. 

Mentre hem de començar a aixecar el cap, aquests dies ens ofereixen la possibilitat de “viure” el Mercat Medieval 2020. Reconeixent que ho encaram amb molts d'entrebancs, no deixa de ser un projecte positiu, encoratjador. A hores d'ara sabem que el bo i millor del que pugui passar sortirà de la mateixa gent, aixecant els ànims.

El Mercat Medieval és una manera gojosa d'encarar la temporada turística, sempre feixuga i llarga. Aixequem la copa d'herbes. Salut!