Dia 18 de desembre de 1980 sortí el número "0" d'aquesta revista iniciant, així, la singladura com a associació cultural.

                          

Aquest acte s'emeté en directe, clicau damunt la imatge per veure l'acte sencer des de facebook:

 




I de llavors ençà han estat 275 números en paper (a més dels suplements) al llarg de 25 anys i més de 27.000 articles en format web. Trenta-dos llibres, cinc CD's, cinquanta-un dossiers a la biblioteca digital, mil i busques de vídeos a You Tube, a més dels catorze anuaris publicats, completarien el fruit de la feina feta tots aquests anys. Un fruit ue també és vostre, de Capdepera i de tots els qui se'l sentin com a seu. 20 anys de Premis Cap Vermell, els Ploma de Ferro i diverses exposicions, sense oblidar "els cafès dels dissabtes" al llarg de nou temporades a Capdepera Ràdio.

I nou mesos de COVID, que han estat com a nou anys. 

I ho volem celebrar!

Tenim un any per endavant i moltes idees. Comptam amb tu. Ens agradaria que hi participassis. Et convidam a la celebració!

La normativa COVID, de moment, no ens permet una gran celebració. 

Per començar, dia 18 de desembre, el dia de l'aniversari, ens trobarem al Teatre en un acte senzill i emotiu que donarà el "sus" a les celebracions d'aquest 40è aniversari. Allà farem un homenatge a tots aquells que d'una manera o altra han col·laborat amb el dia a dia de Cap Vermell al llarg de tot aquest temps. Així com a tots els lectors que ens heu seguit en un moment o altra.


Amb tots els vídeos que ens heu enviat començarem l'acte de dia 18 de desembre. I sortejarem l'habitual panera de Nadal, que ens dona Distribucions Llevant, entre tots els qui ens hàgiu enviat un vídeo.






   




 
clicau damunt la portada per llegir la revista