Mans a la feina




    Aquest dies hem sentit molts de comentaris al voltant del nostre Mercat Medieval. Independentment de les opinions puntuals, sobre aspectes que cal millorar o incompliments de la normativa, cal dir que el  Mercat Medieval agrada als nostres visitants. De fet, els carrers i places s'omplen a vessar any rere any.










     Seríem molt innocents si, ingènuament, ens reconfortàssin amb l'autocomplacença.  Cal ser crítics  i valorar els punts febles i els forts, escoltar totes les opinions, posistives i negatives, i sospesar-les. L'experiència -ja són onze edicions del MM- ens hauría de servir per a seguir endavant amb la seguretat d'un esdeveniment consolidat, que agrada però que sempre és millorable.
   Tot això ve a compte que hi ha un element del qual, segons el nostre parer, cal tenir molta cura. Nosaltres el valoram moltíssim i per això  no volen deixar de reconèixer la seva aportació al Mercat Medieval: són els artesans.  Mentre venen els seus productes fan demostracions de la seva feina, i donen un encant especial a la fira. Enguany n'hem fotografiat uns quants, (tot i que també ens n'hem deixat alguns, i ens sap greu) en representació de tots.
    Esperam tornar-los a tenir amb nosaltres l'any vinent.