El PP de Capdepera denúncia l'instal·lació d'una barana en el Castell
















foto d'arxiu

  
   Al darrer Ple ordinari el nostre portaveu denuncià el que ha fet el regidor de patrimoni, el Sr. Torres (UCAP), i que ha estat un verdader atemptat visual i patrimonial al principal i més estimat monument de Capdepera, que no és altre que el CASTELL.  Com vàrem denunciar, el Sr. Torres decidí sense consultar als tècnics de patrimoni del  Consell Insular de Mallorca, la col·locació d’una barana d’acer inoxidable.
   Hem d’aclarir que per dur a terme qualsevol obra al recinte del castell s’ha de demanar permís al Consell Insular de Mallorca i, un cop presentat el projecte, la ponència tècnica decideix el que s’ha de fer i com fer-ho. Ara bé el Sr. Torres, regidor de patrimoni, sembla que ha decidit fer les coses com si el castell fos seu i com a tal propietari actua, sense importar-li l'impacte que pot ocasionar la seva decisió, al manco amb l’esmentada barana, i sense sol·licitar els pertinents permisos.
   Aquesta barana es una autèntic atemptat al patrimoni comú de tots els gabellins i el mé llastimós és que el Sr. Torres s’ha obcecat en fer ses coses així com li dona la gana, com si el Castell fos de la seva propietat actuant de forma despòtica i sense cap interès en escoltar els arqueòlegs del Consell de Mallorca, ni de fer obres aprovades pel patronat.
   Avui en dia el més importantl és prendre decisions que suposin una millora i un benestar pels ciutadans del nostre municipi i de moment el que veiem es que les decisions que es prenen no tenen ni cap ni peus. I les que es prenen poden suposar un entrebanc important pel nostre patrimoni, ja que no hi ha prou amb l’assumpte de la barana, que el Sr. Biel Torres hi vol afegir la retirada dels focs artificials del nostre castell , amb un informe dirigit i pagat  perquè digués el que aquest regidor volia, sense pensar que aquest fet pot afectar a les activitats que es duen a terme dintre del recinte del castell.