Dissabte dia 9, UCAP i PSOE

formalitzen el pacte de legislatura



Finalment, s'ha desvetllat el que des d'UCAP ja havien avançat: la ruptura d'aquesta formació amb el PP i, per tant, la més que previsible recuperació del pacte al qual s'havia arribat després de les eleccions. El comunicat que se'ns ha fet arribar ho dóna per fet i diu així:

Per la present PSOE-UCAP us convida a l'acte de signatura de pacte, que es durà a terme dissabte dia 9 de juliol a les 10h., a la seu d'UCAP, a la Plaça des Sitjar ( Ajuntament) de Capdepera. Atentament.

Durant aquests dies (des del passat 11 de juny ençà) s'ha especulat molt i les oscil·lacions cap a la dreta i cap a l'esquerra han estat constants, si més no en la percepció dels ciutadans. La darrera aportació va ser el comunicat del PP, del dijous dia 7, en què s'obria incondicionalment a un pacte amb UCAP, però no hi ha hagut nou gir i, finalment, es reedetirà la coalició de la passada legislatura. Bé, no exactament, tota vegada que PSM-Entesa, que ha aparegut i desaparegut com a possible soci d'aquest pacte, finalment en queda exclòs.

N'haurem de parlar amb més deteniment.