Lluïdes processons de l'Encontre a les dues parròquies

Tot i amenaçar, la pluja en aquesta ocasió no va espenyar res. Les processons de l'Encontre, tant a Capdepera com a Cala Rajada, van discórrer enmig d'una pausa meteorològica i segons mana la tradició

Fins no fa gaire, la processó de Capdepera era la més matinera, però d'uns anys ençà ha passat a celebrar-se a les 11, mentre que a Cala Rajada es manté a les 10, com sempre. D'altra banda, la primera sempre ha tengut per escenari la plaça des Sitjar, però en aquesta ocasió les obres obligaren a traslladar la trobada de les imatges de Jesús i la Verge a la plaça de l'Orient.

En ambdós casos, es comptà amb la presència de la Banda de Cornetes i Tambors i de la Banda de Música, i com en tota la Setmana Santa, els actes han estat presidits per mossèn Miquel Mulet i mossè Joan Servera, respectivament.

Després de les processons, a les dues parròquies s'hi celebrà la Missa de Pasqua, possiblement l'acte litúrgit més concorregut de tot el calendari. I tampoc no hi faltaren els crespells i el vinet per a donar-se els molts d'anys.

El reportatge fotogràfic el teniu a continuació: