Miquel Suñer, a les 10'30 ja havia recorregut més de la meitat del trajecte Menorca-Mallorca, nedant
(foto http://nedarsenseparar.host56.com )

I, efectivament, com hem vingut informant, el nedador Miquel Suñer ha començat aquesta matinada la travessia Menorca-Mallorca nedant. Seguim rebent notícies per mitjà de http://nedarsenseparar.host56.com, que transcrivim per a tots vosaltres. Aquí teniu la darrera informació:


En Miquel ha sortit de Menorca (Cap d’Artuix) a les 4,49 de la matinada direcció Mallorca (Cap de Pera) separats l’un de l’altre per 20 milles (uns 36 km)

El mar a primera hora no presentava les millors condicions tot i que amb el pas de les hores l’estat del mar ha millorat i en aquest moments les condicions són molt bones.

Després de 5 hores i 38 minuts de nedar sense parar en Miquel ja ha fet la meitat del camí (un camí molt passat per aigua) uns 18,40 km.

Les previsions si el mar continua d’aliat d’en Miquel és que arribi a Cap de Pera al voltant de les 6 de la tarda, després d’haver nedat més de 13 hores seguides!.

A la meitat del camí en Miquel es troba molt bé físicament, i el fet de saber que ja ha fet la meitat de la travessa, segur que mentalment també l’ajudarà…ara ja tot vé de baixada!

En Miquel cada 20 minuts para uns instants i des de la embarcació que l’acompanya li donen beure: aigua o begudes isotòniques. Cada hora i mitja, menja algun plàtan o alguna barreta energètica.

Ara vindrà la part més dura, doncs el cansament començarà a aparèixer, per tant, segur que un SMS d’ànims li anirà molt bé!

Ja falta menys campió!!

A mesura que es vagi concretant l'hora d'arribada, ho anirem publicant, a fi que si algú vol sortir a camí al nedador i acompanyar-lo en l'últim tram del recorregut, ho pugui fer.