La travessia de Miquel Suñer, entre Menorca i Mallorca nedant, es podria intentar la propera matinada (diumenge dia 19)









(foto http://nedantsenseparar.host56.com/)



Anunciàvem ahir que un lector ens havia posat sobre la pista d'un intent de travessia Menorca-Mallorca, nedant. Ara mateix, una altra amable lectora ens ha descobert aquesta pàgina: http://nedarsenseparar.host56.com/, on es dóna una informació molt més precisa:

Demà a les 5 de la matinada, en Miquel Suñer farà el primer intent de creuar el canal de Menorca.

A quarts de 4 de la matinada, es llevarà, esmorzarà i farà via cap al punt de sortida. Les previsions meteorològiques no són les perfectes però tot i així en Miquel ho intentarà. Des de divendres fins avui a la tarda, hi ha temporal de tramuntana, però demà el pronòstic és que hi haurà mar de fons al nord i vent del sud en contra però de només força 2.

Durant la primera hora, en Miquel haurà de nedar amb una llum frontal al cap.

En aquests moments, en Miquel i tots els acompanyants estan carregant el material necessari a l’embarcació que l’acompanyarà per tal de tenir-ho tot apunt per demà a la matinada.

Desitgem tota la sort a en Miquel. I recordeu d’enviar missatges d’ànims!! mentres faci la travessa.

Trobam que, des d'aquesta part del canal, s'hi ha donat poca importància i se n'ha parlat poc. Hem contactat amb membres de la Confraria de Pescador i no en sabien res. Recordam edicions anteriors, amb una gentada esperant el nedador. En fi, no sabem les causes del poc ressò mallorquí de l'esdeveniment.

Calculam que, si com diu la web esmentada, Miquel Suñer surt de Menorca cap a les 5 de la matinada, que l'arribada es podria produir a partir de les 13'30 hores, anant tot molt bé. De tota manera, agafau-vos aquesta previsió amb pinces, sense cap valor absolut.

En tot cas, "Cap Vermell" procurarà estar a l'aguait i si la travessia es completa i Suñer arriba a les nostres costes, mirarem de donar-ne la pertinent informació.