Aquesta setmana també recolliran signatures als mercats de Capdepera i Cala Rajada.

Volen que es tracti al Ple municipal de dia 1 d'octubre



Demanen que NO es realitzi la instal·lació d'antenes per a la implantació de la tecnologia 5G de telecomunicacions en aquest municipi fins que es demostri científicament que les emissions electromagnètiques d'aquesta tecnologia són innòcues per a les persones i inofensives per al medi ambient.









 
 
 
La Tecnologia 5G és la cinquena generació de les tecnologies de la telefonia mòbil.
Cal ressaltar que la tecnologia 4G encara no s'ha implementat en tot Espanya, havent-hi grans ciutats, com Algesires, en la qual se segueix usant la 3,5G.
El Pla Nacional 5G no ha estat publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), possiblement per evitar recursos judicials, només es va publicar en desembre de 2017 a la web de el Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital, per la Secretaria d'Estat per a la Societat de la Informació i Agenda Digital.
La Direcció General de Telecomunicacions i de la Secretaria d'Estat per a l'Avanç Digital de l'actual Ministeri d'Economia i Empresa admet que el Pla Nacional 5G no és legalment obligatori. Pel que EL PLA NACIONAL 5G NO ÉS VINCULANT! És a dir, un Ajuntament no incorre en il·legalitat si es nega a implantar la tecnologia 5G al seu municipi.
Així mateix, el Pla Nacional 5G no té estudi d'impacte sobre la salut i el medi ambient, com denuncien el Defensor el Poble Espanyol i diferents associacions ciutadanes com Ecologistes en Acció i la PECCEM (Plataforma Espanyola Contra la Contaminació Electromagnètica) i que preveu la Llei General de Salut Pública.
Per totes aquestes irregularitats o disfuncionalitats i moltes d'altes que podeu llegir al document íntegre en pdf 

Llegiu el document íntegre en pdf


Es procedeix a la recollida de signatures en aquests punts de recollida 

A la zona de Capdepera:
*Llibreria Lletres (C/ Centre)
* Sabateria "Ca na Rafela"
* Taller "Can Andreu" (Polígon Capdepera)
* Modern Mobles

Punts de recollida de signatures "Stop 5 G Capdepera" a la zona de Cala Rajada:

*Farmàcia Sirer
* Immobiliària Dosagui
* Oficina electricista Dennis Tous