Hi participaren 150 joves dels casals d'Algaida, Andratx, Calvià (Es Generador), Marratxí i Capdepera.



Durant el cap de setmana del Mercat Medieval, el Centre Jove de Capdepera va fer d’amfitrió d’una trobada de joves. Hi participaren joves d’Algaida, Calvià, Marratxí, Andratx i Capdepera que feren diverses activitats com ara excursió a la platja, gimcana, olimpiades medievals, torrada, acampada a pavelló de s’Alzinar i viure el Mercat Medieval. 

Conten que els participants s’anaren ben contents amb l’estada a Capdepera i amb les amistats creades entre joves de diversos pobles.


La trobada va començar dia 14 de maig al poliesportiu "Es Figueral" on es varen reunir tots els assistents. Des d'allà, passejaren fins a la platja de Son Moll per fer la presentació, una diada esportiva i un dinar.

Després, al parc de s'Alzinar, prepararen una batucada per fer un passa carrers pel Mercat i participaren en les "Segones Olimpíades Medievals de Capdepera" que s'allargaren fins a les 20h. Després de la torrada per sopar els joves gaudiren del Mercat Medieval in situ.

El diumenge dia 15 es varen fer uns jocs d'acomiadament perquè a les 12h els convidats varen marxar cap als seus pobles esperant tornar l'any que ve.

 







Imatges, facebook Centre Jove