Amb la suspensió de la vaga, que no es troba desconvocada, aquest dilluns s'han iniciat les classes amb certa normalitat. La trobada de mestres, pares i mares i alumnes ha estat emocionant i hauria de servir d'exemple per alts càrrecs de la Conselleria d'Educació. De feta a moltes escoles els mestres han rebut mostres d'agraïment de part de l'alumnat i dels pares, a Capdepera també.



A s'Auba les reixes del centre aparegueren cartells de suport i agraïment als mestres. L'imatge ha estat reproduïda a l'edició digital de l'Ara.



A s'Alzinar mestres, pares i alumnes es varen fondre en una llarga ovació en el moment de l'entrada del centre a les 9 del matí. 



Així s'escenificava l'agraïment mutu de tots els membres de la comunitat educativa, que en aquest conflicte va mostrar un alt grau de complicitat i unitat.



Com aspecte negatiu dir que "l'acció" dels mestres, tornant a les aules, no ha fet variar la postura de la Conselleria en les negociacions, que continua amb l'estratègia del desgast del contrari mostrant-se inflexible i rebutjant les propostes del comitè de vaga.