Exhibició i ball obert a la plaça dels Sitjar




Dimart, 21 d'agost, va tocar en torn de la ballada de ball de bot a la plaça des Sitjar. Enguany ballà l'agrupació "Castell de Capdepera" (ja sabeu que a les festes s'alternen les dues agrupacions locals) amb una nodrida representació de balladors i balladores i el grup de sonadors.



Els primer en actuar van ser els nins i nines de l'escola de ball que feren les delícies del nombrós públic que omplia la plaça. L'interpretació va ocupar tant l'escenari com un ampli espai que s'havia deixat per ballar en mig de  la plaça.



Després dels menuts els integrants de l'agrupació van ballar part del seu llarg repertori oferint una autèntica exhibició.  Veritablement passàrem molt gust de veure les interpretacions del ball popular mallorquí.



Enhorabona a tots, petits i grans.

Després de l'exhibició de l'agrupació "Castell de Capdepera"  hi hagué ball obert. La música la posà el Grup de jotes i mateixes de Capdepera, amb en Pep Vila al davant, que interpretaren un bon grapat de cançons aconseguint omplir la plaça de balladors. Al final nombrosos balladors s'aproparen a l'escenari per donar l'enhorabona als sonadors.



En fí una agradable vetllada de ball de bot, que ens certifica que la música i balls populars gaudeixen de bona salut al nostre poble.



Nota:
En breu intentarem posar un tast del ball obert en forma de vídeo, en aquesta mateixa noticia