Per Claudia Troppa
 
Fotos de la Diada d'Inca


Després d'un "mini" descans hivernal i un parell de setmanes per a fer un treball de càrrega tornam a arrencar en la pista a l'aire lliure a la recerca d'aquestes marques personals i mínimes per als campionats.



Lluny encara d'estar en plena forma aquests controls et van donant pistes de l'estat físic dels atletes. I així ho ha demostrat la majoria d'ells que encara fent proves que normalment no fan han demostrat un gran rendiment. Paula Lorenzo que aquesta temporada s'ha decantat per la prova del 400 m tanques, en el seu debut s'ha quedat a tan sols 1 segon de la mínima per al seu campionat d'Espanya, la seva germana Inés va córrer els 400 m llisos (prova molt exigent per a ella que aquesta acostumada a córrer 100 m) i es va quedar a menys de mig segon de la mínima nacional. Cristina Miquel i Maria Servera es van animar amb una prova diferent el 300 m tanques aconseguint unes molt bones marques col·locant-se en les 3 primeres del rànquing balear. Igualment, va obtenir un bon registre el migfondista Pau Gili que també es va animar amb una prova de velocitat, els 400 m, on va aconseguir marca personal.

En Categoria s.14 vam tenir una pluja de marques personals: el grup de Maria Femenias, Margalida Servera, Sophia Requena, Noelia Pavon i Gloria Sastre ve trepitjant fort. Quatre d'elles col·locant-se entre les cinc primeres del rànquing balear en salt d'alçada, Gloria i Maria liderant la velocitat.

A més, tenim també en marxa les diades dels jocs escolars de les categories més petites del club s.8, s10 i s12 s'estan recorrent la "Part Forana" disputant les diferents diades, l'última es disputà a Inca i dissabte que ve serà a Felanitx. Són competicions "jugades" on aquests petits atletes van aprenent les diferents modalitats i funcionament de les competicions, en aquest cas són sense jutges i sense resultats.