Foto d'arxiu

El regidor Francisco Manuel Martínez González, fins ara regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Capdepera, ha presentat la seva renúncia per “motius personals”. Fa uns dies ens van arribar rumors de la seva dimissió des de diversos àmbits, i vam intentar contactar amb ell per a confirmar-ho i saber-ne els motius (de fet ens comentà que ens trucaria per a informar-nos i encara esperam), rumors que s’han vist confirmats.

Sobre la motivació d’aquesta renúncia també ens han arribat diversos comentaris, però  ens quedam amb els “motius personals” que se solen al·ludir en aquests casos. Ja els aclarirà l’interessat si ho troba oportú.

Amb en Quico Martínez hi vam tenir una entrevista amb motiu de la posada en marxa la implantació del nou sistema de recollida de fems. S'ha de dir que va prendre decisions amb certa polèmica, com la retirada de contenidors de les zones rurals o la retirada de la concessionària de socorrisme a les platges.

En el proper plenari de l’Ajuntament (8 d’abril) es farà efectiva la seva renúncia. La següent de la llista del PSOE de Capdepera és Maria Magdalena Alberti Gili. Ens han comentat, i d’això no en tenim confirmació,  que de moment, per motius laborals, no tindrà àrees de gestió. Per tant hi hauria una nova reestructuració d’àrees entre els regidors de l’equip de govern i sembla que na Carme Corraliza assumiria la regidoria de Medi Ambient.