Són vuit peces de ceràmica de dimensions entre 70 i 100cm



Alguns colors s'intueixen des del passeig marítim. Però cal anar a l'espigó per adonar-se dels nous personatges que allà hi habiten. Una altra alenada d'alegria sobre el brut i castigat mur.



Gustavo havia previst situar-hi set personatges entre els dos murals ceràmics, fent una transició entre els dos. Però a l'hora de marcar va trobar que en faltava un i, ràpidament el va dibuixar i comanar per tal que pugui col·locar-se els propers dies.



Mentres, ja és molta la gent que s'hi acosta per veure el detall dels personatges. El cert és que Gustavo ja va anunciar aquesta tercera fase en la presentació del segon mural. Però són tantes les notícies que genera l'artista que gairebé ningú ja no ho recordava. 
Gustavo vol acabar la seva intervenció a l'espigó del moll amb altres personatges de la mateixa mida a la dreta del segon mural (el blau). Personatges que donaran la benvinguda a aquella zona.



Un atractiu cultural més a la zona que ha sufragat íntegrament l'artista (aquesta vegada sense espónsors) i que, amb les obres que farà Ports per consolidar el mur, en pocs anys el moll de Cala Rajada serà un referent artístic a nivell mundial.



Una vegada més, per la part que ens toca (...i van moltes), Enhorabona i gràcies, Gustavo!

Que per cert, també hem sabut que dia 6 de gener participarà, a Palma, a la clàssica obra de teatre l'Adoració dels Reis de Llorenç Moyà en el paper de Sant Josep. Pot passar qualsevol cosa.