Aina López i Victória Heredero són les autores.



Han fet feina tot un any per crear els més de 70 personatges d'un betlem que es situa a l'interior del castell de Capdepera. Un muntatge on també hi han col·laborat na Carme Ferrer "Maletera", na Marga Garau "Papallona" i en Pep Vila.



La creació és una petita meravella, plena de detalls on l'espectador mai no es cansa de contemplar-los.





Divendres dia 9, l'acte d'inauguració fou una festa. Amb notable presència de públic local, però també dels companys de l'Associació de betlemistes de Mallorca, de la qual formen part, es mostra per primera vegada a Capdepera un betlem d'aquestes cartacterístiques.



Les autores estan molt contentes de com ha quedat la seva feina i ja es plantejen nous reptes per anys vinents. Reptes que volen compartir amb tots els qui vulguin participar amb suggerències a través del facebook que han creat:
https://www.facebook.com/Betlemgabelli/?fref=ts



Però com el que importa és veure els detalls aquí vos oferim algunes imatges que ens han copsat com les madones fent llata, els arrabassadors de paumes, els dimonis que van rera els reis,...i per cert també reivindiquen una antiga tradició mallorquina de localitzar al betlem la figura d'un frare que està amagat.

























També podeu veure més fotografies a la foto del mes de Cap Vermell o a l'àlbum que hem creat al facebook. Però sobretot vos recomaman la visita del betlem en directe per adorar-vos acuradament de tots els detalls.



Acabam amb les fotos institucionals de la inauguració



Una anècdota més: el pare d'Aina López, que assisití a la inauguració, també surt com a personatge del betlem. Meam si el trobareu!



Com resa el cartell, el betlem es pot visitar els dies feiners de 9 a 14h i de 16,30 a 21h fins dia 19 de gener. 

També hi ha diversos diorames, amb precioses escenes com aquestes dues. Unes meravelles.