Sèrie documental per descobrir Palma de 13 capitols que emet IB3 els dilluns a les 22h


Aquest documental que s'inicià el 21 de maig amb una quota de pantalla del 7% (dels nivell més elevats de la cadena autonòmica)

Palma pam a pam és el retrat quotidià de la ciutat de Palma, que deixa una marca inesborrable a tothom qui l’ha trepitjada. Amb el presentador, l'actor Rodo Gener, descobrim el seu patrimoni, la seva gastronomia i els seus racons més emblemàtics, a més de ser testimonis de com els seus habitants estimen la seva Ciutat, i és aquesta gent que ens durà, setmana a setmana, a gaudir-la.

Cada dilluns vespre a les 22.00 hores, us endinsa dins una ruta diferent per Ciutat amb la que de ben segur descobrirem molts de racons i detalls de Palma que desconeixem.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i si no el podeu veure el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Us convidam a interactuar amb nsaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #palmapamapamib3 i  a www.facebook.com/ib3tv.

Palma pam a pam està produïda per La Perifèrica SL. on treballa Bàrbara des de fa 12 anys. En aquest projecte ha assumit les tasques de direcció de manera brillant. Ha configurat el documental amb un ritme àgil sense renunciar a la profunditat ni la detall.



Bàrbara Ferrer Nadal (Cala Rajada. Mallorca. 1980)

Ella, es descriu aixì:

"Volia ser periodista, però vaig descobrir que les històries m’agradaven més que les notícies. Mentre estudiava audiovisuals, vaig començar a treballar com a auxiliar i ajudant de producció a diferents festivals i curtmetratges. Va ser quan vaig descobrir que encara més divertit que contar històries era fer malabarismes amb quatre taronges i un telèfon mòbil.

Devers el 2001 vaig començar a treballar a La Perifèrica, productora de la que actualment en soc sòcia i que ha estat ca meva des de llavors"