Tomeu  Moll exposa de bell nou en el seu poble, i torna amb una tècnica que ja li coneixíem i a la qual sembla haver pres el fil definitivament, i ja ens disculpareu el joc fàcil de paraules. En Tomeu se sent còmode en aquesta tan atractiva com feinosa forma de treballar: la pintura al fil, que, com es pot veure en aquesta exposició, ofereix un món de possibilitats.
La mostra, que es pot veure en el Centre Melis Cursach fins al proper dia 9, va ser inaugurada pel batle, Rafel Fernández.


Potser allò que més crida l'atenció del conjunt de peces que en Tomeu Moll ha penjat en aquesta ocasió, és l'aposta decidida pels temes de caire local, amb el Castell com a motiu central del gruix dels treballs realitats. Uns temes que donen nom a l'exposició en el seu conjunt: "Sóc gabellí".



També cal destacar un treball realitzat en col·laboració amb l'artesà José Hernández. Aquí els teniu tots dos, junt a l'obra en qüestió.


Ja ho sabeu, feis un tomb per la cotxeria del Centre Melis Cursach i hi trobareu -potser alguns el descobrireu- un artista local d'una originalitat absoluta. No us el podeu perdre.