Ho organitza l'Associació Hotelera de Capdepera per aconseguir la millor instantània de l'estiu.
El certamen vol donar a conèixer la varietat de propostes de medi ambient, oci, patrimoni, esports i gastronomia del municipi


L'Associació Hotelera de Capdepera ha triat la xarxa social Instagram per a posar en marxa un concurs de fotografia entre els residents i visitants del municipi. L'objectiu és aconseguir les millors instantànies de com la gent viu l'estiu en el municipi. “La idea va sorgir per a demostrar que el nostre poble a part d'unes platges impressionants, tenim una gastronomia molt rica, un patrimoni excel·lent i unes propostes d'oci que ens fan diferents de la resta de destins de Mallorca”, ha comentat el president de l'organització, Joan Ferrer.

El concurs comença el 17 de setembre i s'allargarà durant un període de dues setmanes. Durant aquest temps, qualsevol persona major de 18 anys pot participar a través d'Instagram aportant fotografies. Més endavant, un jurat popular serà l'encarregat de seleccionar les 3 millors instantànies, que representin “les fantàstiques experiències que es poden viure a l'estiu a Capdepera”, ha dit Ferrer. Per al certamen, l'associació compta amb dos restaurants locals que ofereixen un primer premi d'un sopar per a dues persones i un segon premi d'un desdejuni per a dues persones. El podi es completarà amb una típica “senalla” de llata, molt típica de la localitat.

Des de l'associació s'està treballant per a la promoció de Capdepera en diversos àmbits. “Pensem que donada la situació actual, hem de sumar, i el nostre objectiu és promocionar el municipi per a millorar l'economia local”, ha comentat Ferrer. De fet l'associació està treballant en la creació de diverses campanyes per a captar visitants a través de les xarxes socials.