Motius personals?

 








Després del darrer plenari extraordinari amb l’únic punt de donar compte de la dimissió del Sr. Rodríguez Abril, i vist que aquest senyor no va assistir-hi per a explicar en primera persona quins eren els motius de la seva renúncia, ens ha causat a ES GRUP una mica de desconcert i, aleshores, preocupació.

 

Desconcert perquè va entrar urgentment, a petició expressa del Sr. Fernández Mallol, per a signar una moció de censura, i als pocs mesos presenta la seva dimissió. Nosaltres estam d’acord amb el Sr Fernández Mallol en afirmar que ho ha provat i no ha anat bé,  i millor una retirada a temps que no “encalentir una cadira quatre anys sense fer res” . Però és que aquest senyor va ocupar el càrrec de gerent de la mancomunitat del Raiguer i d’assessor a l’IMAS. la passada legislatura; per tant, havia de saber el funcionament de la  política municipal. A més, és membre de la junta executiva del seu partit i, en conseqüència, sap com funciona la política local. Pensam que l’opinió del Sr. Batle, malgrat que la compartim, no procedeix en aquest cas, i si realment se’n va pel que ha dit que se’n va hagués estat millor per a tots que ja no hagués entrat i no perdre gairebé cinc mesos de gestió a les seves àrees.

 

I preocupació, també, per les paraules del Sr. Batle en el plenari. Va afirmar que si algú més de l’equip de govern no es veia capacitat per seguir o per fer la seva tasca, altra cop s’acceptarien dimissions de membres de l’equip de govern. Amb el to que ho va dir, i malgrat siguin interpretacions nostres, va donar la sensació que hi ha més governants que probablement seguiran el mateix camí que el Sr. Rodríguez Abril.

 

Des de la nostra posició, encara que a l’oposició, encoratjam els que no ho tenen clar que se decideixin com més prest millor, pel bé de l’equip de govern i pel bé del poble. Les legislatures són per a quatre anys i se suposa que els governants tenen quatre anys per a complir el seu programa electoral. Si cada “parell” (en mallorquí) de mesos hi ha d’haver renúncies, no aconseguiran dur cap projecte endavant. I això no ho desitjam al  nostre poble.

 

Mateu Melis

Portaveu de Es Grup