LA FUNDACIÓ DEIXALLES OBRE UNA TENDA A MANACOR

carrer Francesc Gomila, 4 ( prop de Sa Bassa)








Ubicada al carrer Francesc Gomila 4, a 20 mts. de la plaça Sa Bassa, la Fundació Deixalles obre una tenda per a donar una major rendibilitat a la roba que selecciona, per a comercialitzar els objectes procedents dels tallers de costumització i cercar noves alternatives de autosostenibilitat als projectes de la fundació, seriosament amenaçats pels rigors de la crisi.
Amb aquesta tenda s’inicia una línia comercial que suma la participació del disseny a l'esforç de reutilització i reciclatge de roba i objectes.
No serà una nau de donació al ús de les que la fundació té a Palma, Inca, Calvià, Llevant, Sóller, Felanitx i Eivissa, sinó una botiga de ropa de segona ma de qualitat, complements i mobiliari.
La dissenyadora Laura Salvà ha estat l'encarregada de la selecció de materials i de la decoració interior que ha realitzat reciclant objectes de la Fundació. Es preveu aplicar a la tenda la nova imatge corporativa de Deixalles.
Avui dijous, per dia 22 de desembre 2011,  s'ha fet l'obertura per oferir a la població manacorí la possibilitat de comprar un regal de qualitat per Nadal, al mateix temps que solidari amb les persones en risc d'exclusió social