Projectes solidaris que han rebut suport de Can Planetes







El grup d'amics que formen el col·lectiu "Herbes de Can Planetes", ens ha informat que els beneficis de la seva paradeta del Mercat Medieval han estat dedicats a diferents  ONG per a dur endavant alguns projectes solidaris. "Som conscients de la modèstia de les nostres aportacions, però ens agrada comprvar que alguns projectes passen a ser realitats", ens han dit.

Ara han rebut  informació de l'associació Aura Solidària, que ha dedicat la seva aportació a la compra d'una cadira de rodes per a facilitar l'assistència a persones amb grans minusvàlues. Aquesta associació, formada per 23 voluntaris,   reparteix aliments, roba, calçat, material ortopèdic, medicaments..., amb entrega directa dels voluntaris a cada un des atesos.
 D’altra banda, s'ha rebut comunicació del destí dels crèdits solidaris a Madagascar i  de la construcció d’un pou per a  6 famílies (43 persones) a la localitat de Andranomavokehy, un poblet d’uns 2000 habitants. Aquest pou té 18 metres de profunditat i l’extracció es fa amb politja. És un pou cobert que disposa d’una habitació per a la higiene. El pou s’anomena “Can Planetes 132”.

Image

També han rebut notícies de l’operació de raquitisme d’un nin, Andry, i de la seva rehabilitació, que ha estat positiva. Enguany s’han pogut operar 15 infants afectats per raquitisme.

  

 
En nom de "Can Planetes" volen donar les gràcies a tots els col·laboradors i esperen poder seguir aportant el nostre granet d’arena.