Lluitarem fins al final per recuperar el nostre estimat
CE Escolar, però sapigueu que si no ens deixen serem una alternativa per a tots aquells que troben que l’Escolar ha perdut l’esperit social i esportiu que va tenir no fa tant
Com segurament sabeu tots, el passat dijous 25 de maig, l’actual directiva del CE Escolar va convocar eleccions, això sí, amb més d’un mes de retard, ja que el mandat acabava dia 10 de maig. Segons el calendari electoral, l’endemà de sa convocatòria s’havia d’haver fet públic el cens de socis amb dret de vot, però no va ser fins dimarts dia 30 de maig que aquest cens va aparèixer publicat en el bar del club. Una vegada que aquesta candidatura ha tingut accés al llistat s’han confirmat les pitjors de les previsions que teníem. Finalment, l’actual directiva no ha inclòs els pares dels jugadors en el cens, i no satisfets amb això s'hi han inclòs persones que l’única relació que tenen amb el club són els llaços familiars i d’amistat amb l’actual directiva i amb la candidatura encapçalada pel senyor Miquel Bordoy. Quan hem demanat explicacions, la resposta que hem rebut ha estat: “Nosaltres hem fet socis que sabem que ens votaran; vosaltres no n’heu fet per que no heu volgut”. Per tant, l’actual directiva ha fet socis per treure un profit personal, com ara poder guanyar les eleccions, i no un profit comú per al CE Escolar. La directiva d’en Bernat Palmer no és l’encarregada de fer socis, de moment ho és la directiva actual. D'altra banda, tenim dubtes sobre el vessant econòmic de la captació de socis. Segons el cens electoral hi ha 91 socis amb dret de vot, per tant això són 5.460€. On són aquests doblers?, perquè com ja hem dit a comunicats anteriors, aquest doblers no han repercutit en el club, enguany ni hi ha hagut roba nova, ni material renovat, els entrenadors no han cobrat i també sabem que hi ha deutes importants amb empreses locals.

Hem arribat a la conclusió que tant l’actual directiva com la candidatura encapçalada pel senyor Miquel Bordoy tenen el nostre CE Escolar segrestat.

Per tant, i desprès de moltes reunions, aquesta candidatura ha decidit aquest dos punts:

Primer. Sabent que aquestes eleccions no es poden guanyar democràticament a les urnes, intentarem per tots els mitjans al nostre abast, burocràtics i jurídics, guanyar aquestes eleccions als despatxos, esgotant totes les vies i terminis que ens permeti la llei per tal de salvar aquest pacient ferit de mort que és el CE Escolar. Posam a disposició de tots el pares que ho vulguin fer la instància per poder impugnar el llistat de socis i sol·licitar la seva inclusió en el cens de socis. Podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i vos informarem.

Segon. Paral·lelament a aquestes accions, hem decidit formar un nou club. Aquesta decisió ens ha costat molt prendre-la, però en vista dels esdeveniments ocorreguts als darrers mesos trobam que hem de donar una alternativa a tots aquells pares, mares, aficionats i jugadors, que ens consta que són bastants, que vulguin pertànyer a un club on les coses funcionin d’una altra manera, amb transparència absoluta i amb una direcció tant esportiva com econòmica al servei de tots els integrants del club. Evidentment, totes les propostes que al seu dia es publicà que es durien a terme en cas de ser elegits per a dirigir al CE Escolar, s'executaran també al nou club. Posam a disposició de tots els interessats el següent correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquí hi podeu adreçar totes les vostres preguntes i dubtes sobre com ho heu de fer si voleu pertànyer al nou club, tant si sou jugadors com si vos voleu fer socis.

Lluitarem fins al final per recuperar el nostre estimat CE Escolar, però sapigueu que si no ens deixen serem una alternativa per a tots aquells que troben que l’Escolar ha perdut l’esperit social i esportiu que va tenir no fa tant.

 

CANDIDATURA NOU ESCOLAR