Medi Ambient realitza una campanya informativa per recordar als comerços l’horari de recollida de residus









L'àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Capdepera està realitzant una campanya informativa a tots els comerços del municipi per recordar-los l'horari de la recollida de residus en temporada alta.

A més, també se’ls hi recorda que està prohibit llençar els residus a les papereres, infracció tipificada per l’Ordenança municipal de neteja, deixalles i residus sòlids urbans com a infracció lleu, i la multa corresponent pot oscil·lar entre els 30 i els 300 euros. 

Carta remesa per l'Ajuntament:

Distingit Senyor/Distingida Senyora,

Des de l'Ajuntament de Capdepera ens posam en contacte amb vosaltres per informar-vos que contínuament les paperers del vostre carrer es troben plenes de bosses de fems. Aquest fet empitjora greument la imatge del nostre municipi.

Recordam que hi ha una recollida porta a porta de paper-cartró, vidre, envasos lleugers i rebuig (s’adjunta horari de la recollida). En cas de la fracció rebuig, i si és poca quantitat, es pot dipositar dins els contenidors de la via pública, però mai dins les papereres. L’horari de deposició de bosses als contenidors és de 20h a 24h. Els residus s’han de dipositar dins bosses tancades.

Avisam que aquesta infracció està tipificada per l’Ordenança municipal de neteja, deixalles i residus sòlids urbans com a infracció lleu, i la multa corresponent pot oscil·lar entre els 30 i els 300 euros, de la qual cosa us informam perquè en prengueu coneixement i amb els efectes que se'n deriven.

Atentament,

Rafel Fernández Mallol
El Batle
Capdepera, 1 d’abril de 2016