Gran èxit de participació en la III Copa Integració

L'equip Cinco Naciones en resulta vencedor



Equip Cinco Naciones, guanyador del torneig

Ha tingut gran èxit la tercera edició de la Copa Integració organitzada pels Serveis Socials de l'Ajuntament de Capdepera.

Aquest any, com a novetat i per potenciar la barreja entre persones de diferents cultures, s'ha introduït la regla que cada equip havia de disposar d'almenys quatre nacionalitats entre els seus jugadors.

Així, s'han apuntat vuit equips: Tierra verde, Cinco Naciones, Las Américas, Ecuador Top, Door Doorate, Orange, Los amigos del futbol i Los cipraos.

El torneig ha durat un dia sencer i ha resultat campió l'equip Cinco Naciones, compost per: Jose Vidiella, Valentín Rodríguez, Paul Paweleski i Adolfo Rodríguez (d’Uruguai), Kevin Lequini (d'Alemanya), Carlos Bertchol, Luís Miguel Carrizo, Gustavo Pesoa i Diego Domínguez (d'Argentina), Konstantin Nicolof (de Bulgària) i Horacio Acosta (de l'Equador).

Els quatre primers equips han guanyat 40 bosses de premis (entre ells un rellotge) atorgats per la Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració de les Illes Balears. Als dos primers, 20 entrades per veure el RCD Mallorca a l'Ono Estadi, a més de les copes corresponents als tres primers classificats.

Agraïm el suport i col·laboració a Pep Fuster, Pep Medina, Daniel Molina i al Departament d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera.




Ecuador Top, segon classificat