Image

Aquest dimecres, 17 d'octubre, va culminar el procés electoral de la Confraria de Pescadors de Cala Rajada, que ja vos havíem anunciat, amb l'elecció de Patró Major i vicepatrons majors. D'acord amb el resultat d'aquestes eleccions, serà JOAN RAMON ESTEVA qui presidirà des d'ara l'entitat, en substitució de Bernat Martí, que havia esgotat el seu mandat.

Podem dir que Joan Ramon Esteva entronca amb la tradició familiar, ja que el seu padrí Miquel Esteva va presidir la Confraria en els anys 60. D'altra banda, estam en disposició d'assegurar que el nou patró major desenvoluparà un tasca continuïsta quant a la política de la Confraria. Instants després de ser nomenat es va posar a disposició de "Cap Vermell" i es va comprometre a venir al nostre programa "El cafè dels dissates", de Capdepera Ràdio.

Els dos vicepatrons majors seran, durant aquest mandat que ara comença, JOAN FUSTER SERVERA i JOAN MERCANT TERRASSA.

Image

La resta del capítol, que ja havíem donat a conèixer, l'integraran Valeria Etel Caponero, Baldomero Gutiérrez Domingo, Bernat Martí Pons, Pere Fuster Servera i Jaume A. Cuart Orpi. La nota curiosa és la presència d'una marinera dins la junta de la Confraria, un fet que ocorre per primera vegada en la història de l'entitat.

Desitjam al nou patró major i els seus companys de junta tots els encerts del món. Mantenir el prestigi assolit per la Confraria no és tasca fàcil. En tot cas, saben que poden comptar amb "Cap Vermell" com a finestra de comunicació amb el poble. Quedam a la seva disposició.

Image