- Un nou ofegament a Cala Mesquida


- Identificats els sospitosos del robatori amb violència de Cala Rajada



   Per mitjà de Televisió de Mallorca i de la premsa illenca hem tingut notícia d'una nova mort per ofegament a Cala Mesquida. Els fets van tenir lloc a l'esmentada platja a l'horabaixa de dia 5 de setembre. Recordarem que la mar estava un remoguda. Un banyista va ser rescatat de la mar en estat insconcient i per més que els serveis sanitaris alertats per l'112 intentaren  reanimar-lo, no pogueren salvar-li la vida. La policia local i la guàrdia civil també foren avisades.
   Recordam que aquest és la segona víctima per ofegament a Cal Mesquida en aqeusta setmana, a més és la cinquena víctima ofegada en aquesta platja durant la temporada.
   Segons ens han contat testimonis personals, el diumenge dia 6, de bon matí, s'han vist banyistes nedant amb una mar enmales condicions, amb total manca de prudència.

   D'altra banda, hem pogut llegir a les seccions de successos de la premsa escrita que la col·laboració entre la policia judicial de Manacor i la policia local de Capdepera  ha permés resoldre en un temps rècord ( un dia  i mig) l'assalt amb violència a una empresaria de Cala Rajada. Sembla que els presumptes assaltants han estat identificats i detinguts. Aquest fet causà molta indignació a Cala Rajada, ja que es comentà que els assaltants actuaren amb una inusual violència. Afortunadament, les investigacions policials han donat els seus fruit.