Els agents van comptar amb la col·laboració de la Policia Local de Capdepera





La Guàrdia Civil d'Artá, en col·laboració amb la Policia Local de Capdepera, ha detingut un home de 21 anys com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa amb resultat de lesions i omissió del deure de socors.




  El matí del dia 25 de desembre passat, una parella juntament amb els seus dos fills menors d'edat estaven fent una volta amb bicicleta pels carrers de Cala Rajada, moment en què van recriminar el conductor d'un vehicle per circular per la calçada a una velocitat excessiva. .

Arran d'aquest enfrontament verbal, instants després quan la víctima de l'atropellament estava detingut al costat de la vorera esperant la seva família, el conductor va accelerar bruscament impactant contra ell, tombant-lo de la bicicleta i produint-li erosions al genoll dret i fractura oberta d'un dit de la mà esquerra així com danys a la bicicleta, no patint danys la resta de la família. Després de l'atropellament el conductor va fugir a tota velocitat.

Després d'avisar dels fets es va personar una patrulla de la Policia Local de Capdepera, que va atendre el ferit que va ser traslladat en ambulància fins a l'Hospital de Manacor.

La Policia Local va fer l'oportú atestat d'accident circulatori, però en haver-hi indicis de la intencionalitat de l'atropellament va comunicar el fet a la Guàrdia Civil que va iniciar una investigació per aclarir els fets.

Després de diverses indagacions dutes a terme per agents de la Guàrdia Civil de la localitat d'Artá, es van localitzar diversos testimonis dels fets que corroboraren la intencionalitat de l'atropellament i la versió donada per la víctima i la família, així com diverses dades del cotxe implicat .

  El vehicle va ser localitzat a la població de Cala Rajada, amb mínims danys a la seva carrosseria i posteriorment es va identificar el conductor procedint a la seva detenció.