Des de fa temps s’ha advertit que la primera línia de costa del passeig de les Atzavares, entre la caleta d’Es Fondalet i el mirador davant la casa Orient, n’hi ha esfondrament de part de terreny. Darrerament per efecte de la mar i les pluges han

caigut pedres de mida considerable i terra.

El tram de costa afecta es troba a certa alçada i suposa un perill per als vianants. Se  dona la circumstància que  a ran de la vorera n’hi ha un viarany (fet per la gent que camina fora del camí, especialment a l’estiu) que passa damunt del terreny inestable.

En la zona se van posar cintes de la policia limitant la zona, però passat el temps han deixat de complir la seva funció. Estaria bé que costes (suposem que és l’organisme responsable) fes qualque acció per millorar la seguretat de la zona, delimités l’espai amb barreres o ho senyalitzés.



En altres zones del passeig, més a prop de Sa Pedruscada, com ja vam indicar fa un temps la tempesta Glòria se va dur molta terra deixant tubs de cablejat elèctric a l’aire (abans estaven soterrats). Ja ho comentàvem al 2021 i l’erosió h avançat.





http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/placa-del-sitjar/26619-erosio-del-talus-del-sender-de-les-atzavares