Les APIMAS del municipi han organitzat un matí de festa a n'Iker i de recolzament a la família. 2.732 € de recaptació solidària.

A la foto: Iker amb sa mare, Trini, amb l'antifaç dels superherois

"Tu puedes con todo, IKER". La pancarta a un costat de la plaça Castellet. Tota una declaració de principis. Les APIMAS de tots els centres escolars del municipi celebraren dissabte el dia mundial contra el càncer infantil amb una xocolatada, bunyols, jocs diversos, música, animació i pallassos a la plaça Castellet.



L'idea no sols era el recaptar fons per a ASPANOB o la investigació del càncer infantil. Que també. Les intencions anaven més enllà: conscienciar a Capdepera sobre una malaltia que afecta als infants, i que és tan escasa i rara que encara no es coneixen be les raons. Però sobretot el que es volia era, ara que n'Iker pot sortir al carrer i es troba bé, fer-li una festa. I que, tot i que encara no pot anar a escola, sàpiga que te amics. I que tots ja sabem que és un superheroi.



Això és el poder que tota la gent que anà a la plaça el dissabte dematí li comunicà, li atorgà. Donar suport, confiança a una família per tal que millori les seves condicions, que sàpiga que no està tota sola i que pot comptar amb el nostre suport. Aquest és l'empoderament que li hem encomanat més enllà dels doblers recaptats. 



I per tant, la festa fou tot un èxit.



Tothom tastà la xocolata, coques i bunyols en un ambient distès, alegre i festiu on la climatologia també s'hi volgué afegir.



Les AMIPAS i l'Associació contra el càncer recaptaren 1.375,5€ que es destinaran a la investigació i recerca contra el càncer infantil i es lliuraran a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

ASPANOB reacaptà 1.356,48€ que es destinaran  a les famílies de les Illes. Un total de 2732€ que deixa molt, molt contents als organitzadors. 



A la jornada festiva hi trobarem el boti-boti, tallers de pintura, blocs de construcció, maquillatge, el pallasso Camil, el grup de música Spaguetti i ... famílies, moltes famílies que comparegueren per donar suport a aquesta magnífica iniciativa.











Les APIMAS del municipi agraeixen la col·laboració de l'Ajuntament de Capdepera, Consell de Mallorca, Associació contra el Càncer, Assocaició de la tercera Edat "Sol Naixent", Fotos Garcias, Panaderia Camp Roig, Grup Infantil Spaguetti, Sa Trobada, Lluís Mestre, Xisco Campins, Jessy, Rocio, Ainara,  Eva, Leire, Noelia, i també gràcies a tota la gent que ha participat amb coques i ensaïmades i a tots els qui han col·laborat d'una manera o altra.

Per cert, i a la vista d'aquesta multitudinària convocatòria, Cap Vermell no pot estar més content d'haver concedit a les APIMAS el Premi Cap Vermell 2019 que els hi lliurarem dia 14 de març.



Fou molta la gent que passà al llarg del matí per la plaça. Petits i grans. Molta gent que pogué veure el panell de la història de n'Iker i conscienciar-se de la dura situació d'un malalt infantil. Nosaltres ens quedarem amb dues dades: A Son Espases hi ha 30 nins afectats pel càncer i que a n'Iker, des del mes d'abril, li han aplicat 72 sessions de quimioteràpia....i la lluita continua!



Si encara no heu llegit l'entrevista a Víctor i Trini, els pares de n'Iker, a aquestes mateixes pàgines la vos recomanam:
Conversa al voltant d’un superheroi





Per part nostra, quedin aquestes imatges de superherois que hem trobat a la xarxa com el nostre petit homenatge i suport a Iker. Ànims, tu pots, nosaltres t'ajudarem!!!