Dissabte passat es celebra el II TORNEIG TRUC CLUB NÀUTIC DE CALA RAJADA amb major nombre de parelles participants que l'any anterior. En total es van inscriure 20 parelles del nostre municipi. Després d'una primera partida es van formar dos grups dividint a la competició en primera i segona categoria, i amb partides ja eliminatòries.



Després de disputar cinc rondes els resultats finals van ser els següents:
1ª Categoria, campions: Pep Blanes i Carlos Blanes; subcampions: Vicenç Herrero i Félix Herrero.





2a Categoria campions: Manuel López i José Ruiz subcampions: Alberto Llull i Mateu Garau





Es va donar la curiositat que les dues parelles finalistes en primera categoria estaven formades per pare i fill, el que ens assegura que la qualitat dels nostres truquers està garantida. Va sorprendre també la gran expectació generada per la gran final on es van acumular unes vint persones al voltant de la taula, cosa mai abans vista segons van comentar els assistents.



Va ser una tarda molt agradable de truc amb crits de "envit i truc" on els participants van demostrar que van venir a passar-ho bé, i tot i estar fora de competició es van veure partides amistoses de truc a quatre ia sis amb grans rialles i cordialitat.
Des del Club Nàutic de Cala Ratjada volem agrair la col·laboració de tots els participants, tambíen agrair el servei de Manolo Alcalde de la Cantina i a tots en general. Us esperem novament l'any vinent.

La Directiva.


Alguns imatges del torneig: