Molta música, i bona,  per a poc públic.





Dissabte 12 de desembre va tenir lloc a la plaça de l'Orient el concert de l'Esperança. En aquesta primera edició hi participaren tres grups locals, amb tres estils ben diferents.

La primera a actuar va ser la formació Arkhé Clàssic, que ens oferí una selecció de peces amb un transfons de jazz i una part instrumental molt interessant. N'Alejanadra Cabello, la veu del grup, oferí uns registres sorprenents, com ja ens té acostumats. Una gir important, en relació a les anteriors actuacions d'aquest grup, pel que fa a l'estil ofert en el concert.





El segon grup que va actuar va ser el Trio Outside. Aquesta jove formació, sortida de l'Escola de Música, va interpretar diverses versions de temes coneguts, encapçalada per la preciosa veu de Carme Sureda, a qui acompanyaren la guitarra de Rafel i la bateria de Martí. La seva actuació tingué un cert to acústic i intimista.







La festa, el concert, acabà amb l'actuació de Suso Rexach, amb un acompanyament musical improvisat però de primer ordre: en Muntaner a la bateria i en Pep Garau al baix. En Suso interpretà les seves cançons més populars i participatives, animant al poc públic assistent a cantar amb ell. 





Malgrat trobar-nos en ple desembre, la nit resultà agradosa i musicalment molt atractiva. Esperem que si es torna a organitzar, l'any vinent, compti amb més públic. L'organització del concert anà a càrrec de l'Obreria de L'Esperança.