Premis EMAS 2012: la Comissió Europea premia Green Garden Aparthotel per la seva eficaç gestió mediambiental de l'aigua.










El passat 29 de novembre, a Brussel·les,  Green Garden Aparthotel va rebre la menció especial del jurat en els Premis Europeus de Gestió i Sistemes de Control Mediambiental (EMAS). Joan Sastre, director de l'establiment hoteler pertanyent a la cadena mallorquina GARDEN HOTELS, va ser l'encarregat de recollir el guardó en reconeixement al eficaç programa integral de gestió dels recursos hídrics implantat a Green Garden Aparthotel.

La temàtica escollida aquest any per la Comissió Europea de Medi Ambient ha estat "La gestió de l'aigua. Eficiència i qualitat ". En paraules del comissari de Medi Ambient de la UE, Janez Potočnik, "L'aigua és un preuat recurs l'ús ha de ser millor gestionat. Vull felicitar els guanyadors dels premis EMAS per la exemplar gestió ambiental de l'aigua a les seves empreses. "

Des de 2005 la Comissió Europea promou els EMAS Awards, uns reconeguts guardons que premien la gestió eficaç d'empreses i organitzacions que han implantat un sistema de gestió ambiental capaç d'avaluar, gestionar i millorar els seus impactes ambientals.

Green Garden Aparthotel va ser una de les tres candidatures espanyoles seleccionada pel Ministeri de Medi Ambient als Premis EMAS 2012. El seu respecte i compromís per la gestió eficient d'aquest recurs natural l'ha fet valedora d'aquesta menció especial de caràcter internacional.

Des de Cap Vermell felicitam els responsables de l’establiment hoteler calarajader Green Garden Aparthotel pel reconeixement internacional.

Més informació

http://www.magrama.gob.es/es/prensa/noticias/el-ministerio-presenta-tres-candidaturas-espa%C3%B1olas-a-los-premios-emas-2012-de-la-comisi%C3%B3n-europea-/tcm7-233670-16

http://ec.europa.eu/environment/emas/emasawards/pdf/EC%20presss%20release_winners.pdf

http://ec.europa.eu/environment/emas/emasawards/news.htm