Erwin Franz Müller ha passat a ser, des del dia 30 de novembre, propietari únic del Golf Canyamel amb l'objectiu de fer d'aquest establiment  una referència pel golf a Mallorca








 

El camp de golf de Canyamel ha viscut un període d'enfrontament i desacord entre els, fins aleshores,  dos propietaris . L'empresari alemany Sr Erwin Franz Müller ha passat a ser  propietari únic de la societat Nautima SA, raó social del Camp de Golf de Canyamel. Ambdues parts han arribat a un acord la qual cosa permetrà que el negoci entri a l'organització MÜLLER, amb forta presència a Mallorca.



El Sr Müller, amb més de 657 filials a 7 països amb més de 27000 empleats, aposta  pel producte turístic-esportiu.

L'inauguració, el proper dia 13 de desembre, de l'exposició de l'artista serbi Velcha Veclchev suposa l'inici d'una extensa programació cultural a la Casa Club de Canyamel (acte que servirà per a fer públic el canvi de propietat als socis del Club) i el I Torneo de Hermandad que se realitza a la zona per a socis de Capdepera Golf, Son Servera, Canyamel i Vall d'Or (el proper 15 de desembre) a iniciativa de Canyamel Golf, volen ser una mostra de la tasca del nou equip de direcció.

 

Font: comunicat de Canyamel Golf